GDPR

Aceasta Politica de confidentialitate GDPR descrie modul in care colectam, utilizam si protejam informatiile tale personale atunci cand accesezi si utilizezi site-ul nostru web si serviciile noastre. Te rugam sa citesti cu atentie Politica noastra de confidentialitate pentru a intelege modul in care colectam si utilizam informatiile tale personale.

Colectarea informatiilor
Colectam informatii personale despre tine atunci cand utilizezi site-ul nostru web si serviciile noastre. Aceste informatii includ:

Informatii de contact, cum ar fi numele, adresa de e-mail si numarul de telefon.
Informatii despre tranzactiile tale, cum ar fi informatii despre plata si detalii despre produsul achizitionat.
Informatii despre utilizarea site-ului nostru web si serviciilor noastre, cum ar fi adresele IP, tipurile de browser utilizate si informatiile despre comportamentul utilizatorului pe site-ul nostru web.
Utilizarea informatiilor
Utilizam informatiile personale pe care le colectam pentru a furniza si imbunatati serviciile noastre si pentru a comunica cu tine cu privire la aceste servicii. Utilizam informatiile tale personale in urmatoarele moduri:

Pentru a furniza serviciile noastre.
Pentru a comunica cu tine cu privire la serviciile noastre.
Pentru a imbunatati si personaliza serviciile noastre.
Pentru a detecta, preveni si aborda problemele de securitate si frauda.
Partajarea informatiilor
Nu vom partaja informatiile tale personale cu terti fara acordul tau, cu exceptia cazurilor in care este necesar pentru a furniza serviciile noastre sau pentru a respecta legile si reglementarile aplicabile.

Stocarea informatiilor
Stocam informatiile tale personale in servere securizate si protejate prin parole si alte masuri de securitate. Pastram informatiile tale personale doar pentru perioada necesara pentru a furniza serviciile noastre si pentru a ne conforma cu legile si reglementarile aplicabile.

Drepturile tale
Ai dreptul sa accesezi, sa rectifici, sa stergi informatiile tale personale. Ai, de asemenea, dreptul sa te opui procesarii informatiilor tale personale si sa soliciti restrangerea sau limitarea procesarii lor. Te rugam sa ne contactezi pentru a exercita aceste drepturi.

Actualizarea politicii noastre de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a actualiza Politica noastra de confidentialitate din cand in cand. Vom posta orice actualizari pe site-ul nostru web si iti vom notifica in mod corespunzator orice modificari semnificative pe aceasta pagina. Te rugam sa revii periodic la aceasta pagina pentru a verifica cele mai recente informatii cu privire la Politica noastra de confidentialitate.

Contact
Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la Politica noastra de confidentialitate sau modul in care colectam si utilizam informatiile tale personale, te rugam sa ne contactezi prin intermediul site-ului nostru web.

Aceasta politica de confidentialitate este valabila incepand cu data de 05.09.2023 si va ramane in vigoare pana la modificarea ei sau pana la incetarea serviciilor noastre.

Consimtamantul tau
Prin utilizarea site-ului nostru web si a serviciilor noastre, esti de acord cu colectarea, utilizarea informatiilor tale personale conform Politicii noastre de confidentialitate.

Daca nu esti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, te rugam sa nu utilizezi site-ul nostru web si serviciile noastre.

Concluzie
Aceasta Politica de confidentialitate descrie modul in care colectam, utilizam si protejam informatiile tale personale atunci cand utilizezi site-ul nostru web si serviciile noastre. Ne angajam sa protejam informatiile tale personale si sa respectam drepturile tale in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile.

Interpretare si litigii
Aceasta Politica de confidentialitate va fi interpretata si reglementata conform legilor aplicabile din Uniunea Europeana si Romania. Orice litigiu care apare in legatura cu aceasta Politica de confidentialitate va fi solutionat de catre instantele competente din Romania.

In cazul in care oricare dintre prevederile acestei Politici de confidentialitate este considerata nevalabila sau inaplicabila, aceasta nu va afecta validitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi ale acestei Politici de confidentialitate.

Actualizari ale Politicii de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica aceasta Politica de confidentialitate oricand, fara o notificare prealabila. Prin urmare, te rugam sa revii periodic la aceasta pagina pentru a verifica cele mai recente informatii cu privire la Politica noastra de confidentialitate.

Contact
Daca ai intrebari, comentarii sau sugestii cu privire la Politica noastra de confidentialitate sau cu privire la modul in care colectam si utilizam informatiile tale personale, te rugam sa ne contactezi prin intermediul site-ului nostru web.

Avertizare privind securitatea informatiilor
Ne angajam sa luam masuri adecvate pentru a proteja informatiile tale personale impotriva accesului neautorizat, pierderii, distrugerii sau modificarii neautorizate. Utilizam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja informatiile tale personale, inclusiv utilizarea de firewalls, criptare si securitate fizica a datelor stocate.

Cu toate acestea, trebuie sa intelegi ca nicio masura de securitate nu este perfecta si ca nicio transmisie de date prin internet nu poate fi garantata a fi 100% sigura. Prin urmare, nu putem garanta securitatea absoluta a informatiilor tale personale.

Transferul datelor
In cazul in care oferim servicii de procesare a platilor pentru a vinde cursul nostru online de dropshipping, este posibil sa transferam informatiile tale personale catre furnizorii de servicii de procesare a platilor pentru a procesa plata ta, cum ar fi Stripe sau Shopify Payments. Aceste transferuri de date sunt realizate conform cerintelor legale aplicabile si sunt protejate prin masuri adecvate de securitate.

De asemenea, este posibil sa transferam informatiile tale personale catre furnizorii de servicii de gazduire si suport tehnic ale site-ului nostru web, care se pot afla in afara Uniunii Europene sau SUA. In astfel de cazuri, ne asiguram ca transferul datelor tale personale este realizat in conformitate cu cerintele legale aplicabile prin utilizarea clauzelor standard de protectie a datelor.

Prevederi suplimentare
In cazul in care oferim servicii suplimentare prin intermediul site-ului nostru web, pot fi aplicabile prevederi de confidentialitate suplimentare. Aceste prevederi suplimentare vor fi prezentate in mod clar si vor fi explicite pentru utilizatorii afectati.

Aceasta Politica de confidentialitate completeaza Termenii si conditiile noastre si se aplica doar informatiilor personale colectate prin intermediul site-ului nostru web si a serviciilor noastre.