Termeni & Conditii

Termeni de utilizare

PREZENTARE GENERALĂ

Acest website este operat de Ecom Alfa S.R.L. În întreg site-ul, termenii "noi", "ne" și "al nostru" se referă la Ecom Alfa S.R.L. Ecom Alfa S.R.L oferă acest website, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site, utilizatorului, condiționat de acceptarea dvs. a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau achiziționarea unui produs de la noi, vă implicați în "Serviciul" nostru și sunteți de acord să fiți obligat de următorii termeni și condiții ("Termeni de utilizare", "Termeni"), inclusiv de acei termeni și condiții și politici suplimentare menționate aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorilor care sunt vizitatori, furnizori, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza website-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, nu aveți voie să accesați site-ul web sau să utilizați serviciile noastre. Dacă acești Termeni de utilizare sunt considerați o ofertă, acceptarea este expres limitată la acești Termeni de utilizare.

Orice caracteristici sau instrumente noi adăugate în magazinul nostru actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni de utilizare prin publicarea actualizărilor și/sau modificărilor pe website-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a vedea modificările. Utilizarea continuă a website-ului sau accesarea acestuia după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări. Magazinul nostru este găzduit de Shopify Inc. Ei ne oferă platforma de comerț electronic online care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI DE MAGAZIN ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ați acordat consimțământul de a permite oricărui dependent minor al dvs. să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu puteți încălca legile din jurisdicția dvs. în utilizarea Serviciului (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.

Încălcarea sau nerespectarea oricăruia dintre Termeni va duce la întreruperea imediată a Serviciilor.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricărei persoane din orice motiv și în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dvs. (cu excepția informațiilor despre cardul de credit) poate fi transferat fără criptare și poate implica (a) transmiteri prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta cerințelor tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe website prin care serviciul este furnizat, fără permisiunea noastră scrisă expresă.

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru conveniență și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚEA, COMPLETAREA ȘI TIMPUL INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt precise, complete sau actuale. Materialele de pe acest site sunt furnizate doar în scopuri generale de informare și nu trebuie să vă bazați sau să le utilizați ca singură bază pentru luarea deciziilor, fără a consulta sursele principale, mai precise, mai complete sau mai actuale de informații. Orice încredere în materialele de pe acest site se face pe propriul dvs. risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate doar în scop de referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările de pe site-ul nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURI

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.

Nu vom fi responsabili față de dvs. sau față de orice terț pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul website-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului doar conform Politicii noastre de returnare. Pentru a vizualiza politica noastră de returnare, vă rugăm să accesați pagina pentru aceste politici de returnare, pe care o gasiti in josul magazinului in sectiunea "footer".

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul de pe monitorul computerului dvs. a oricărei culori va fi precis. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzarea produselor sau serviciilor noastre unei anumite persoane, regiuni geografice sau jurisdicții. Putem exercita acest drept pe o bază individuală. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau serviciu pe care le oferim. Toate descrierile de produse sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare, la discreția exclusivă a noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă în cazul în care este interzisă.

Nu garantăm calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs., nici ca orice erori în Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI ALE CONTULUI

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră, limita sau anula cantitățile achiziționate per persoană, per gospodărie sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de aceeași cont de client, același card de credit și/sau comenzile care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau livrare. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă informăm prin contactarea adresei de e-mail și/sau a adresei de facturare/numărului de telefon furnizate în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în opinia noastră exclusivă, par a fi plasate de comercianți, revânzători sau distribuitori. Vă angajați să furnizați informații actuale, complete și precise despre achiziții și cont pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Vă angajați să actualizați prompt informațiile din cont și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail și numerele de card de credit și data de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile dvs. și să vă putem contacta în caz de necesitate.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Putem furniza acces la instrumente terțe părți asupra cărora nu le monitorizăm, nu le controlăm și nu avem nicio influență.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente "așa cum sunt" și "după cum sunt disponibile", fără nicio garanție, reprezentare sau condiție de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio responsabilitate pentru nicio daună rezultată din utilizarea dvs. a instrumentelor terțe opționale.

Orice utilizare a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este întreaga dvs. responsabilitate și la propria dvs. discreție, iar dvs. ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat și că aprobați termenii în care instrumentele sunt furnizate de furnizorii relevanți de terțe părți.

În viitor, putem, de asemenea, să oferim noi servicii și/sau funcționalități prin intermediul website-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și/sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare.

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI LA TERȚE PĂRȚI

Anumit conținut, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terțe părți.

Link-urile către terțe părți de pe acest site vă pot redirecționa către site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terțelor părți, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terțelor părți.

Nu suntem responsabili pentru nicio daună sau prejudiciu legat de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau a oricăror altor tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web terțe. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a efectua orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, problemele sau întrebările referitoare la produsele terțelor părți trebuie direcționate către terță parte.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII ALE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE SUBMISIUNI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite submisii specifice (de exemplu, participarea la un concurs) sau, fără solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (împreună, "comentarii"), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în orice mediu orice comentarii pe care ni le trimiteți. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) de a menține confidențialitatea oricăror comentarii; (2) de a plăti compensații pentru orice comentarii; sau (3) de a răspunde la orice comentarii. Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, în discreția noastră exclusivă, că este ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, calomniator, pornografic, obscen sau în alt mod inadecvat sau încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți sau acești Termeni de utilizare. Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca drepturile unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marcă înregistrată, confidențialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord ca comentariile dvs. să nu conțină materiale defăimătoare sau ilegale, abuzive sau obscene, și să nu conțină niciun virus informatic sau alt tip de software rău intenționat care ar putea afecta în vreun fel funcționalitatea sau operațiile Serviciului sau a oricărui alt website asociat. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva sau să induceți în eroare noi sau terțe părți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru exactitatea lor. Noi nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu avem nicio răspundere pentru niciun comentariu postat de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Prezentarea informațiilor personale prin magazin este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să consultați sectiunea "footer" din josul acestei pagini.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INACCURĂȚI ȘI OMISIUNI

În mod ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, costuri de transport ale produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea acestora. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice website asociat este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați plasat comanda dvs.).

Nu avem obligația de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice website asociat, inclusiv, dar fără a se limita la informațiile despre prețuri, exceptând cazurile în care legea o impune. Data actualizării sau reîmprospătării specificate în Serviciu sau pe orice website asociat nu trebuie interpretată ca indicând că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice website asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii de utilizare, vi se interzice să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) în scopuri ilegale; (b) pentru a solicita altor persoane să efectueze sau să participe la acțiuni ilegale; (c) pentru a încălca regulamentele, regulile, legile sau ordonanțele internaționale, federale, provinciale sau statale; (d) pentru a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, dăuna, defăima, calomnia, jigni, intimida sau discrimina pe baza sexului, orientării sexuale, religiei, etniei, rasei, vârstei, originii naționale sau dizabilității; (f) pentru a furniza informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod malicios care va sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau operațiile Serviciului sau a oricărui website asociat, a altor website-uri sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informații personale despre alții; (i) pentru a trimite spam, a pescui, a sparge, a pretexta, a spiona, a se târî sau a scrapi; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) pentru a interfera cu sau a circumveni caracteristicile de securitate ale Serviciului sau a oricărui website asociat, a altor website-uri sau a Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui website asociat dacă încălcați oricare dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚARE LA GARANȚII; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu reprezentăm și nu oferim nicio garanție că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi precise sau de încredere.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau să întrerupem serviciul în orice moment, fără notificare prealabilă către dvs. Sunteți de acord expres că utilizarea dvs. a serviciului, sau incapacitatea de a utiliza serviciul, este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția cazului în care este declarat în mod expres de către noi) furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanție sau condiție, fie exprimată, fie implicită, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de comercializare, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare. În niciun caz Ecom Alfa S.R.L, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru nicio vătămare, pierdere, cerere sau orice daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau rezultate, inclusiv, fără limitare, pierderea de profituri, pierderea de venituri, economii pierdute, pierderea de date, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă din utilizarea dvs. a serviciului sau a oricăror produse dobândite prin intermediul serviciului sau pentru orice altă reclamație legată în orice fel de utilizarea dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daune de orice natură suferite ca rezultat al utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă v-am informat cu privire la posibilitatea apariției acestor daune. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune incidentale sau consecințiale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - COMPENSARE

Vă angajați să ne despăgubiți, să ne apărați și să ne mențineți nevinovați pe Ecom Alfa S.R.L și pe părintele nostru, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri, împotriva oricărei cereri sau revendicări, inclusiv a costurilor rezonabile de avocat, făcute de orice terță parte din cauza sau în legătură cu încălcarea de către dvs. a acestor Termeni de utilizare sau a documentelor pe care le includ prin referire, sau încălcarea oricărei legi sau drepturi ale unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau neexecutabilă, această prevedere va fi totuși aplicată în măsura maximă permisă de legea aplicabilă, iar partea neexecutabilă se va considera eliminată din acești Termeni de utilizare, astfel încât această determinare să nu afecteze valabilitatea și executabilitatea celorlalte prevederi rămase.

SECȚIUNEA 16 - ÎNCETAREA

Obligațiile și răspunderile părților acumulate înainte de data încetării vor supraviețui încetării acestui acord în toate scopurile.

Acești Termeni de utilizare sunt valabili până la încetarea lor de către dvs. sau de către noi. Puteți înceta acești Termeni de utilizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru. Dacă, în judecata noastră exclusivă, nu reușiți sau avem suspiciunea că ați eșuat în respectarea oricărei prevederi sau termen din acești Termeni de utilizare, putem încheia acest acord în orice moment, fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la data încetării; și/sau putem să vă refuzăm accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ACORDUL INTEGRAL

Neexercitarea sau nepunerea în aplicare de către noi a oricărui drept sau prevedere din acești Termeni de utilizare nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie acordul și înțelegerea integrală dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, fie orale, fie scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor de utilizare). Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni de utilizare nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat acești Termeni.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Romania.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE UTILIZARE

Puteți consulta versiunea cea mai recentă a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni de utilizare prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați site-ul nostru periodic pentru schimbări. Utilizarea sau accesul continuu la site-ul nostru sau Serviciu după publicarea oricăror modificări aduse acestor Termeni de utilizare constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă aveți întrebări despre Termenii de utilizare puteți să ne contactați prin email. 

Informațiile noastre de contact sunt afișate mai jos:

Ecom Alfa S.R.L CIF 48695280 J40/16024/2023

Agapia 4, Bucuresti, Romania

Email: ecomalfadrop@gmail.com